Mindössze három hónappal a szülése után máris remek formában van Shakira. A kolumbiai énekesnő büszkén mutogatta szexi idomait a minap.

Alig jött ki a szülőszobából Shakira, máris partiképesen néz ki. A 36 éves énekesnő három hónapja adott életet kisfiának, de mintha nem is mostanában szült volna. A dögös képeket itt megnézhetitek! Elképesztően fitten és csinosan festett.

Forrás: Facebook / Shakira
A boldog anyuka, Shakira és apuka, Gerard Piqué

A szexi anyuka Gerard Piqué spanyol focistával neveli a kis Milant, akit mi is imádunk. Szülei szerencsére elég sűrűn elárasztják az internetet egy-egy friss fotóval. Volt, hogy a kicsi a papa meccsén járt a Barca stadionjában. Legutóbb pedig a Voice stúdiójában vendégeskedett. Vajon ma is szurkol majd apukájának a Bayern-Barca meccsen a Bajnokok Ligája elődöntőjében?

 

Új pasi vette el Shakira eszéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-szepen-cseperedik.html Egyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.html Szülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.html Shakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.html