Molnár Andrea volt talán a legszexibb a Szombat Esti Láz színpadán: tökéletes alakját és mozgását látva nemcsak a férfiak aléltak el, de mi, nők is irigykedve bámultuk a barna szépség kifogástalan idomait. Andi most megmutatja, melyek azok a comb- és farizom-gyakorlatok, melyekkel ő tartja magát csúcsformában. Az alakját látva pedig hinnünk kell a gyakorlatok eredményességében.

 

Forrás: [origo]Kövesd az Ez Zsírt a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Felszaladtak a kilók a dögös hangú énekesnőrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130424-alicia-keys-enekesno-bikiniben-lazult-a-bahamakon-es-mintha-meghizott.html Sikertörténet: 60 kilót fogyott Angélahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130423-fogyokuras-sikertortenet-angela-15-honap-alatt-fogyott-60-kilot.html Shakira ismét dögös testtel hódíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-shakira-enekesno-szules-utan-harom-honappal-is-szexisen-nez-ki.html Híznia kellett, hogy modell lehessenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130422-alice-jacksonnak-hiznia-kellett-hogy-modell-lehessen.html Zsírórák: Mikor fenyeget a túlevés veszélye?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130418-zsirorak-avagy-mikor-fenyeget-leginkabb-a-tuleves-veszelye.html