trónörökös Katalin hercegnő brit királyi család család Vilmos herceg babakocsi kék szín kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fia lesz Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek. A hathónapos kismama legalábbis egy kék babakocsit vásárolt. Vagy csak meg akar téveszteni bennünket?

Az egész világ azt találgatja, hogy milyen nemű lesz Katalin és Vilmos születendő gyereke. Korábban arról szóltak a hírek, hogy kislányt hord a szíve alatt, a kismama száján ugyanis kicsúszott egy erre utaló félmondat. A minap viszont látták a hercegnőt, amint egy kék Bugaboo babakocsit vásárol.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A csinos Katalin

Ha csak nem akarja megtéveszteni a közvéleményt, akkor úgy tűnik, fiú lesz a trónörökös, amit előzőleg a hercegnő is szeretett volna. De az is lehet, hogy a szépség egyszerűen csak szereti a kék színt. A Daily Mail közben arról számolt be, hogy a hercegnő édesanyjával, Carole-lal shoppingolt babakelengyét, köztük egy fehér mózeskosarat. Egyelőre tehát csak egy dolog a biztos: Katalin a hatodik hónapban van, vagyis júliusban érkezik az utód.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.