filmes díj színésznő szexi Laurence Olivier-díj London Szex és New York Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz 57 éves Kim Cattrall, aki korát megszégyenítően szexi és fiatalos. A híresség legutóbb a Laurence Olivier-díjak vasárnapi gálaestjén tündökölt Londonban.

Minden szempár Kim Cattrallra szegeződött a Laurence Olivier-díjak gálaestjén. Az elismeréseket a hetvenes évek közepe óta a Londoni Színházi Társaság osztja ki évente. A Szex és New York sztárja lassan nagymama korba ér (57. évét tölti be idén), de szemmel láthatóan remek formában van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Cattrall pózol a vörös szőnyegen

Földig érő, félvállas öltözékben vonult végig a vörös szőnyegen Londonban. A királykék ruha tökéletes választás volt a filmes ceremóniára, amelyet a Királyi Operaházban tartottak. A színésznő elárulta, hogy kőkemény diétával tarja karban magát, amelyet már 40 éve követ. Ezen kívül tornázik és próbál stresszmentes életet élni. Korábban egyébként bevallotta, hogy a sok szerelmeskedés is hatásos alakformáló. A sztár azonban jelenleg szingli. Előzőleg három házassága volt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Betegesen sovány lett az egykori Bond-lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130425-denise-richards-szineszno-nagyon-sokat-fogyott.htmlErősítsd immunrendszered gránátalmával!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130422-granatalma-egeszseges-egzotikus-gyumolcs-nagyon-jo-hatassal-van-a-szervezetre.htmlA |60-as évek legőrültebb diétáihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-egeszseg-es-eletmod-a-60as-evek-legorultebb-dietai.htmlA jó ezdéshez helyes táplálkozás is kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130424-nagy-amarilla-a-lifehu-szakertoje-gyogytornasz-aerobikoktato-taplalkozasi-tanacsai.htmlElhanyagolják Győzikéék Virágothttp://www.life.hu/ez-zsir/20130425-gaspar-gyozo-kislanya-virag-kikerekedett-mikozben-a-csalad-tobbi-tagja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.