Hiába a sok fogyókúra és edzés, Britney Spears combjai közel sem tökéletesek.


Néhány éve őt választották a világ legszebb nőjének, de Britney azóta már jócskán megváltozott. A rendszeres súlyváltozások és az életmódja igencsak nyomot hagyott az énekesnő testén: a combjai szörnyen narancsbőrösek. A sztárt a napokban egy Los Angeles-i edzőteremnél fotózták le. Hát, mi Britney helyében biztosan nem mutatnánk a közel sem tökéletes virgácsainkat egy ilyen falatka nadrágban!

Forrás: Northfoto

Britney mostanában egy Dave Lucardo nevű úriemberrel randizik, miután januárban szakított vőlegényével, Jason Trawickkel. Lehet, hogy az új pasi mellett nincs ideje mindenféle hasznos, narancsbőrt eltüntető kezelésre járni?

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.html Így kávézz, és egészséges maradszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-egeszseg-es-eletmod-a-kave-elettani-hatasai.html Betegesen sovány lett az egykori Bond-lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130425-denise-richards-szineszno-nagyon-sokat-fogyott.html Erősítsd immunrendszered gránátalmával!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130422-granatalma-egeszseges-egzotikus-gyumolcs-nagyon-jo-hatassal-van-a-szervezetre.html