Kelly Osbourne divattervező fogyás strandolás Sydney hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne Ausztráliában lazított és megmutatta, hogyan fest bikiniben. Finoman fogalmazva is kicsit elengedte magát. Pedig már olyan szépen formába hozta az alakját korábban!

Ellepték a hurkák Kelly Osbourne-t. Bár a 28 éves divattervező az elmúlt hónapokban keményen diétázott, és tényleg sokat is fogyott, most szemmel láthatóan visszahízott valamennyit. A friss bikinis képeket itt nézhetitek meg! Milyen kis hasa lett, nem?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly pózol a fotósoknak

A lila hajú híresség vőlegényével, Matthew Mossharttal szórakozott a medenceparton. Kelly bevallotta, hogy lépésről lépésre próbált fogyni, nem vetette bele magát egyből a mélyvízbe. "Lehet kajakozni, túrázni, táncolni is a barátokkal, ezek is felérnek egy-egy edzéssel" - magyarázta a sztár, aki márciusi rosszulléte óta még tudatosabban odafigyel az egészségére. Ahogy a Life.hu is megírta, rohama volt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.