Kelly Brook David Beckham The Sun szexi Benedict Cumberbatch szavazás Kate Beckinsale férfi LifeNight Nagy-Britannia Michelle Keegan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a formás Kelly Brook végzett a dobogó legtetején.

A The Sun magazin évről évre szavazást indít olvasói között, hogy voksoljanak, szerintük ki a legszexisebb brit nő, illetve férfi. A közönség véleménye szerint a kerekded idomairól híres Kelly Brookot illeti meg ez a cím, akit egyébként már többször is megválasztottak hasonló kategóriában. A 33 éves modell és televíziós személyiség így köszönte meg a szavazatokat: "Nagyon köszönöm az összes Sun olvasónak, aki szavazott. Ez nagyon hízelgő."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Beckinsale-nek és Michelle Keegannek sem kellett azonban búsulnia, hiszen a jelöltek közül mindketten a dobogón végezték. Míg Kate második, addig Michelle lett a harmadik legszexisebb brit nő.

Forrás: AFP, Facebook
Forrás: AFP, Facebook

A férfiak közül Benedict Cumberbatch, a Sherlock sorozatának főszereplője az első, David Beckham a második, Jason Statham pedig a harmadik helyen végzett.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.htmlMeztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.htmlCsillámos körömlakkok bevállalós lányoknakhttp://www.life.hu/szepulj/20130417-csillamos-koromlakkok-parositasa-egyszinu-koromlakkal.htmlLégy fitt a nyárra - Otthoni torna Takács Nórávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130424-vard-fitten-a-nyarat-otthoni-torna-takacs-noraval.htmlElvesztek Scarlett Johansson melleihttp://www.life.hu/szepulj/20130425-scarlett-johansson-szineszno-mellei-eltuntek-es-a-haja-ismet-voros.htmlÍgy vásárolj stresszelés nélkül bikinit!http://www.life.hu/szepulj/20130425-furdoruhavasarlas-stressz-nelkul-igy-vasarolj-nyarra-bikinit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.