Anikó a Life.hu újságírójának elárulta, milyen különleges edzésformával tartja fitten magát. A népszerű bűvész a mozgás mellett a helyes táplálkozás fontosságát is hangsúlyozta.

Anikó egy éve talált rá a speedfitnessre, ami azért különleges, mert anélkül edzi a testét, hogy nagyobb megterhelésnek tenné ki magát.

Fotó: Look Your Best Stúdió

"Nekem nagyon megfelel ez a fajta edzésrendszer, mert egyrészt pont ennyi időt engedek meg a magánéletemből arra, hogy formában tartsam magam, másrészt azokat az izmokat és azt az állóképességet, amit eddig megszereztem, tartani tudom vele. Nem akartam soha abba a hibába esni, hogy görcsösen testépítsek és órákon keresztül sanyargassam magam. Ha könnyedén, lazán elérek olyan eredményt, ami a koromnak megfelel, akkor elégedett vagyok. Azt szeretem ebben a mozgásformában, hogy mindig más programot lehet választani és ezért egyáltalán nem unalmas - heti 2 alkalommal járok 20 percre."

Anikó a mozgás mellett az étkezésére is nagyon odafigyel: "Az edzést azzal egészítem ki, hogy odafigyelek az étkezésemre. Kevés húst eszem, szinte vega vagyok, tésztát sem eszem, inkább a magokat, zöldségeket, gyümölcsöket részesítem előnyben. Speciális edényekkel főzök zsír, só és vízmentesen, így egészséges ételekkel látom el az egész családot" - mesélte Anikó.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Kerti sarkantyúka: a természetes antibiotikumhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130423-kerti-sarkantyuka-az-egyik-legjobb-termeszetes-antibiotikum.html 57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.html Így kávézz, és egészséges maradszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-egeszseg-es-eletmod-a-kave-elettani-hatasai.html Betegesen sovány lett az egykori Bond-lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130425-denise-richards-szineszno-nagyon-sokat-fogyott.html A |60-as évek legőrültebb diétáihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-egeszseg-es-eletmod-a-60as-evek-legorultebb-dietai.html A jó ezdéshez helyes táplálkozás is kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130424-nagy-amarilla-a-lifehu-szakertoje-gyogytornasz-aerobikoktato-taplalkozasi-tanacsai.html