Ungár Anikó 60-on túl is topformában van

életmód Ungár Anikó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó a Life.hu újságírójának elárulta, milyen különleges edzésformával tartja fitten magát. A népszerű bűvész a mozgás mellett a helyes táplálkozás fontosságát is hangsúlyozta.

Anikó egy éve talált rá a speedfitnessre, ami azért különleges, mert anélkül edzi a testét, hogy nagyobb megterhelésnek tenné ki magát.

Fotó: Look Your Best Stúdió
Fotó: Look Your Best Stúdió

"Nekem nagyon megfelel ez a fajta edzésrendszer, mert egyrészt pont ennyi időt engedek meg a magánéletemből arra, hogy formában tartsam magam, másrészt azokat az izmokat és azt az állóképességet, amit eddig megszereztem, tartani tudom vele. Nem akartam soha abba a hibába esni, hogy görcsösen testépítsek és órákon keresztül sanyargassam magam. Ha könnyedén, lazán elérek olyan eredményt, ami a koromnak megfelel, akkor elégedett vagyok. Azt szeretem ebben a mozgásformában, hogy mindig más programot lehet választani és ezért egyáltalán nem unalmas - heti 2 alkalommal járok 20 percre."

Anikó a mozgás mellett az étkezésére is nagyon odafigyel: "Az edzést azzal egészítem ki, hogy odafigyelek az étkezésemre. Kevés húst eszem, szinte vega vagyok, tésztát sem eszem, inkább a magokat, zöldségeket, gyümölcsöket részesítem előnyben. Speciális edényekkel főzök zsír, só és vízmentesen, így egészséges ételekkel látom el az egész családot" - mesélte Anikó.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.