Ledobta felsőjét az ismert zenész, Lenny Kravitz lánya. Zoe az egyik magazinnak mutatta meg szexi bájait. A papa nem lesz túl boldog a dögös fotók láttán.

Félmeztelenül kapták le a sztárcsemetét. A zenész, Lenny Kravitz és a színésznő Lisa Bonet lánya egy ütős (és persze merész) címlapfotózással próbálja megalapozni a jövőjét. A V magazinnak vette le a felsőjét.

Forrás: Vmagazine.com
A toplesz Zoe

A fiatal Zoe színésznőként tevékenykedik, és mostanában kezd igazán beindulni a karrierje. A fotók láttán bizonyára újabb lendületet vesz majd a pályafutása.

Forrás: AFP
Zoe és Lanny Kravitz

Apukája, Lenny azonban nem fog örülni egy szem lánya toplesz képeinek. Színésznő édesanyja azonban mindig azt mondogatta lányának: "Amint kilépsz a rivaldafénybe, nincs visszaút." Ilyen ez a showbiznisz...

Vége Drew Barrymore sötét napjainakhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130501-drew-barrymore-barnarol-szokere-festette-a-hajat.html Ők Nagy-Britannia legszexisebb hölgyeihttp://www.life.hu/szepulj/20130430-lifenight-kelly-brook-kate-beckinsale-es-michelle-keegan-lettek-nagybritannia.html Durván kigyúrta magát a first ladyhttp://www.life.hu/szepulj/20130430-kigyurtak-magukat-a-vilagsztarok-es-be-vannak-szteroidozva.html Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html