Prince kastélyban alszik és lazacot eszik, hatalmas gardróbját pedig mi is megirigyelhetnénk.

 

Ha megéhezik, lazacot eszik platinatálkájából vagy ha épp azt kívánja, gyümölcssalátát, ami után természetesen fogat is mos csirke ízű fogkrémjével. Ha elfárad, pezsgőfürdőt vesz és kastély formájú ágyacskájába bújik hófehér pizsamájában. Így telik el egy átlagos napja Prince-nek, a kínai meztelenkutyának. Gazdája, a brit Emma Buttarazzi, egyáltalán nem sajnálja a pénzt kedvencétől, legutóbb például 400 angol fontot költött Prince negyedik születésnapi jelmezes partijára. A kutyus gardróbja mellett sem sétálhatunk el szó nélkül, melynek darabjait egytől egyig állatdivattal foglalkozó gazdija tervezett neki. A szmokingon át a farmerig és aprócska csizmákig minden megtalálható benne, ami egy igazi úriembernek szükséges. "Prince minden pénzt megér. Igazán jó kutya" - magyarázta odaadását a 21 éves Emma.

Forrás: Nothfoto

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


 

Egy csivava lett a piton legjobb barátjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130430-lifenight-egy-csivava-kutya-a-piton-legjobb-baratja.html Gyereksétáltatás pórázon - Ez lesz a jövő?http://www.life.hu/anyaskodj/20130416-porazon-tartott-gyerekek-a-tulzott-aggodalom-es-ellenorzes-nincs.html Így szeretem én a cicámathttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-lifenight-egy-edesapa-negy-even-at-fotozta-kislanyat-es-macskajat.html Íme a legtrendibb vadállat - Neked van már?http://www.life.hu/anyaskodj/20130411-a-bagoly-az-utobbi-evek-legdivatosabb-allata-de-mit.html Kutyakozmetika - A szükséges rosszhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130329-fajtajellegtol-fuggoen-minden-kutyanak-szuksege-van-testapolasra-a-kezdodo.html