Ő a legelkényeztetettebb kutyus

kutya elkényeztetett luxus LifeNight Nagy-Britannia háziállat állattartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prince kastélyban alszik és lazacot eszik, hatalmas gardróbját pedig mi is megirigyelhetnénk. 

Ha megéhezik, lazacot eszik platinatálkájából vagy ha épp azt kívánja, gyümölcssalátát, ami után természetesen fogat is mos csirke ízű fogkrémjével. Ha elfárad, pezsgőfürdőt vesz és kastély formájú ágyacskájába bújik hófehér pizsamájában. Így telik el egy átlagos napja Prince-nek, a kínai meztelenkutyának. Gazdája, a brit Emma Buttarazzi, egyáltalán nem sajnálja a pénzt kedvencétől, legutóbb például 400 angol fontot költött Prince negyedik születésnapi jelmezes partijára. A kutyus gardróbja mellett sem sétálhatunk el szó nélkül, melynek darabjait egytől egyig állatdivattal foglalkozó gazdija tervezett neki. A szmokingon át a farmerig és aprócska csizmákig minden megtalálható benne, ami egy igazi úriembernek szükséges. "Prince minden pénzt megér. Igazán jó kutya" - magyarázta odaadását a 21 éves Emma.

Forrás: Nothfoto
Forrás: Nothfoto

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.