Orlando Bloom szuper apuka, aki szereti elkényeztetni kisfiát, Flynnt. Egy igazi apa-fia napot tartottak a minap Los Angelesben.

Fiával lógott Orlando Bloom. A sármos színész most épp nem forgat, így végre van ideje, hogy egyre cseperedő kisfiával, Flynn-nel foglalkozzon. A 36 éves híresség szemmel láthatóan jól viseli, sőt élvezi az apaságot.

Forrás: Northfoto
Orlando Bloom és Flynn

A 15 hónapos Flynn apukája karjaiban feszít. A szépséges mama, Miranda Kerr most nem tarthatott családjával, az ausztrál modellnek ugyanis egy munka miatt el kellett utaznia. Valószínű, hogy nem a Victoria's Secret fotóin láthatjuk viszont, mivel ahogy a Life.hu is megírta, nem hosszabbították meg a szerződést Mirandával.

 

Szakítottak a gyönyörű modellelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130410-miranda-kerr-modellt-hirtelen-elkuldtek-a-victorias-secret-fehernemu-cegbol.html "Anya, nem szeretlek, mert nincs kukid!"http://www.life.hu/anyaskodj/20130422-bezzeganya-blog-anya-nem-szeretlek-mert-nincs-kukid.html Szemét, Miniszter - Furcsa utónevek Romániábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130501-szemet-stoplampa-bruszli-miniszter-furcsa-utonevek-romaniaban.html Elképesztő körülmények közt élnek Hujberékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130501-hujber-ferenc-a-tv2-hal-a-tortan-musoraban-mutatta-meg.html Boldog, hogy megszülheti mások gyermekeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130419-steiner-kristof-interju-egy-dajkaanyaval-tabuk-nelkul.html