Brazília színésznő Matthew Broderick forgatás Sarah Jessica Parker elhagyás család reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York színésznője egy kis időt szeretett volna egyedül tölteni, így nem vitte magával a családját Brazíliába, ahol egy reklámfilmet forgat éppen.

Sarah Jessica Parker úgy tűnik, jól érzi magát a napfényes brazil nagyvárosban, ellentétben férjével, akinek New Yorkban szinte mindent egyedül kell megcsinálnia három gyermekük körül.

AFP
AFP

Matthew Broderick minden reggel oviba viszi ikerlányaikat, Mariont és Tabithát, délután pedig a játszótéren rollerezik velük, miközben az édesanyjuk Brazíliában forgat. A Mail Online fotóit itt nézheted meg a színésznőről és gyermekeiről.

Megőrül kisfiáért a jóképű színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130503-orlando-bloom-szinesz-imadja-kisfiat-flynnt-akivel-egy-kozos-napot.htmlSzódabikarbóna: kívül-belül csodaszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-szodabikarbona-termeszetes-tisztitoszer-es-lugosit-is.htmlImádják a csajok Az ének iskolája sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130503-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-versenyzoje-szamara-nagyon-fontos-a.htmlCuki videó anyák napjárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130503-anyak-napja-alkalmabol-a-lifehu-videojaban-szerepel-kiszel-tunde-es-1.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen szülő vagyhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130429-anyak-napja-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegyed-elarulja-milyen-szulo-vagyleszel.htmlDivatbotrányok: vissza a |90-es évekbehttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-90es-evek-divatja-ter-vissza.html5 fontos szexszabály régi motorosoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.htmlHipnotizálták, majd 3 méretet nőtt a mellehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130504-ashley-wellert-hipnotizaltak-3-szamot-nott-a-melle.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.