Mádai Vivien jó ideje súlyproblémákkal küzd. A RTL Klub egykori műsorvezetője többször beleesett már a jojóeffektus csapdájába, mostanában pedig egy különleges kezeléssel próbál formálódni. A heti többszöri edzés és gondos táplálkozás mellett Vivien egy olyan kezelésre jár, ahol apró tűkkel áramot vezetnek a testébe. A szőkeség jó néhány kilótól megszabadult már, és az eredmény centikben is mérhető - csak így tovább!

 

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Cickafark: a női bajok szakértőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-cickafark-gyogynoveny-a-noi-bajokra.html Szódabikarbóna: kívül-belül csodaszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-szodabikarbona-termeszetes-tisztitoszer-es-lugosit-is.html Pufi kislány volt Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130503-jennifer-aniston-szineszno-fiatalabb-koraban-duci-volt-es-mindent-osszeevett.html Vetkőzésre adta a fejét a sorozatsztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130504-ian-ziering-a-beverly-hills-90210-cimu-sorozat-sztarja-chippendalefiu.html Sikertörténet: 20 kilótól szabadult meg Kittihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130429-fogyokuras-sikertortenet-kitti-2-ev-alatt-fogyott-20-kilot-a.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html