Szokatlan dolog történt Nánási Pál átalakító műhelyében. Az egyik vendég nem érkezett meg, az átalakításhoz azonban minden adott volt. Gyorsan kellett cselekedni, így végül házon belül oldották meg a dolgot. Így alakult át Törköly Anita sminkes.

"Nagyon furcsa volt, nagyon más. Meglepődtem, hogy én kaptam a lehetőséget. Ismertem, hogyan dolgoznak a kollégák, betéve tudtam már, hogyan működik egy ilyen átalakító nap. Különösen érdekes volt mindez a másik oldalról" - kezdte történetét Törköly Anita, akit korábban még sosem öltöztetett fel profi csapat, és aki a fotózástól is tartott egy kicsit.

Fotó: Nánási Pál

Holdampf Linda stylist egy rövid, mentaszínű ruhát adott Anitának, amit ő maga aligha választott volna ki. A magas sarkú sem tartozik a gardróbja alapdarabjaihoz, többnyire ugyanis lapos cipőket választ. "Az utcán nem hordanám ezt az összeállítást, de nagyon tetszett. Elhittem, hogy jól áll. Ilyen kérdésekben bármikor hallgatnék Lindára" - mesélte a 26 éves Anita a Life.hu-nak. 

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre a galériáért!

Anita - aki a sminkjét önmagának készítette el - hatalmas élményként élte meg ezt a napot, különösen azért, mert nem készült rá, az egész hirtelen jött. "Mindenkinek részt kell vennie egyszer egy ilyen napon" - mondta, és örült, hogy a fotók is nagyon jól sikerültek.

 

Átalakítunk! Lili végre elégedett új külsejévelhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130423-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Komolyabb külsőre vágyott Tamáshttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130417-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Laura pasijának leesett az állahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Bea nem aranyos, hanem szexihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130402-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Élete legszebb napját élhette újra Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130326-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html