Szakadt harisnya, szegecses zakó, barna bubifrizura - így nézett ki Madonna az Egyesült Államok egyik legnagyobb buliján. Már nem tud mit kitalálni a popdíva?

Madonna elfelejtett nadrágot húzni. A popsztár hozta a szokásos formáját és mindenkit meghökkentett a MET Gálán, a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének adománygyűjtő estjén. Szegecses dzsekiben és egy szál harisnyanadrágban parádézott, kissé közönséges viseletében.

Forrás: AFP
Madonna és híres feneke

Az 54 éves énekesnő rádobott még egy lapáttal az összhatásra: egy hatalmas feszület lóg a fenekénél. Barna parókájáról már nem is beszélve. Kicsit úgy fest, mint egy kiöregedett Lady Gaga. Ha további sokkoló fotót szeretnél látni a gálán felsorakozó sztárokról, kattints ide!

 

Kibékült Madonna és Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-kibekult-madonna-es-elton-john-az-enekes-bocsanatot-kert-egy.html Ismét anya lesz Madonna?http://www.life.hu/anyaskodj/20130405-madonna-a-popdiva-malawiban-jart-ahonnan-lehet-hogy-ujabb-gyerekeket.html Bepasizott Madonna lányahttp://www.life.hu/szeress/20130405-madonna-lanya-lourdes-leon-a-homeland-sztarjaval-timothee-chalamettel-jar.html Óriásira duzzadt Madonna vagyonahttp://www.life.hu/szorakozz/20130328-madonna-ma-egy-billio-dollart-er-a-piacon-tavaly-o.html Fogatlan lett Madonna!http://www.life.hu/legykepben/20130328-felelmetes-fotok-fogatlan-sztarokrol.html