Jessica Alba mindent megmutatott

mell mellbimbó Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos helyzetbe került a dögös Jessica Alba a napokban. A hét egyik kedvenc cikke volt ez a hír a színésznőről.

A gyönyörű színésznő férjével, Cash Warrennel és két kislányával, Honor Marie-vel és Havennel vásárolgatott New Yorkban, amikor a fotósok megörökítették Jess kínos pillanatát. A szépség épp levette a kabátját, amikor véletlenül kivillant a melltartója, ami igencsak átlátszó, és mindent megmutatott - még a mellbimbót is.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Nem baj, Jessica, a férfiak bizosan nagyon örülnek az efféle villantásaidnak!

Dress code barát táskák az irodábahttp://www.life.hu/legytrendi/20130506-tavaszi-taskak-amiket-munkaba-irodaba-es-hetkoznapokra-buliba-is-viselhetunk.htmlPucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.htmlLevágták a kezét a celeblánynakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-kim-kardashian-valosagshowsztar-bizarr-ruhat-valasztott-maganak-a-met-galara.htmlBikini teltebb formákra? Itt a fatkini!http://www.life.hu/legytrendi/20130506-lifenight-elkeszult-a-divatblogger-elso-fatkini-kollekcioja.html"Meztelen fürdőruhában" hancúrozott J.Lohttp://www.life.hu/legytrendi/20130506-jennifer-lopez-enekesno-legujabb-videoklipjet-egy-atlatszo-furdoruhaban-forgatta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.