Csinos plus-size modell a címlapon

modell fotó címlap címlaplány LifeNight plus-size Elle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki meglepődött az egyik neves divatmagazin francia kiadásának legújabb címlapján.

Nagyot dobbantott a francia Elle, amikor címlapjára a megszokott csontsovány modellek helyett egy teltebb idomú plus-size modellt tett. A kerek vonalakkal megáldott Justine Legault nagyszerűen mutat a májusi borító képén, amelyen mindössze egy egyszerű fehér ingszerű ruhácskát visel, amely szabadon hagyja a combját.

Forrás: www.ellequebec.com
Forrás: www.ellequebec.com

A fotó visszhangja eddig biztató, rengetegen dicsérték és gratuláltak a képhez Legault-nak, aki elmondása szerint nagyon boldog a pozitív visszajelzések és az emberek kedvessége miatt. "Úgy tűnik, az emberek már nem állnak döbbenten a kerek formák előtt, még akkor sem, ha a médiában látják őket. Ez jó hír!" - nos, Justine, ez valóban az!

Pucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.htmlBikini teltebb formákra? Itt a fatkini!http://www.life.hu/legytrendi/20130506-lifenight-elkeszult-a-divatblogger-elso-fatkini-kollekcioja.html"Meztelen fürdőruhában" hancúrozott J.Lohttp://www.life.hu/legytrendi/20130506-jennifer-lopez-enekesno-legujabb-videoklipjet-egy-atlatszo-furdoruhaban-forgatta.htmlEdzőcuccban is csábító Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legytrendi/20130504-miranda-kerr-modell-a-vogue-magazin-fotozasan-kosaraslany-lett.htmlSzakított szerelmével és kiszőkült a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130503-naomi-campbell-szupermodell-szoken-pozol-az-egyik-magazin-cimlapjan-miutan.htmlSzemérmetlen fotósorozat a fiatal sztárrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-miley-cyrus-enekesszineszno-levetkozott-az-egyik-magazinnak-soha-nem-latott.htmlFehérneműben bájolgott Angelina Joliehttp://www.life.hu/legytrendi/20130430-lifenight-exkluziv-fotok-a-fiatal-es-szexi-angelina-jolierol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.