Megszületett a Barátok közt sztárjának, Som-Balogh Edinának a kisfia. Noel érkezésésről Edina és a férje, Som Krisztián a Hot! magazinban számolt be.

Noel 3160 grammal és 54 centivel látta meg a napvilágot. Edina, aki várandósága alatt végig remekül érezte magát, természetes úton akarta megszülni gyermekét és ez sikerült is neki. "Az a kis fájdalomcsillapító semmit sem vett el ebből az élményből. Amikor a pici megszületett és rátették a hasamra, az maga votl a mennyei öröm! Ahogy néztük azt a kis apróságot, a férjemmel együtt zokogtunk" - mondta el a színésznő a Hot! magazinnak.

Fotó: RTLKLUB/Sajtoklub

Edinának semmiért sem kellett aggódnia. Kisfia teljesen egészségesen született, volt és van elegendő teje, ráadásul férje, SomKrisztián mellette tölthette az éjszakát. Sőt, az első pár napban még a nagyszülők is beköltöztek hozzájuk. Természetesen most minden a kis Noel körül förög, de Edináék azt tervezik, hogy nem várnak sokáig a következő babával sem.

Szőke hercege van Péterfy Borinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130509-peterfy-bori-enekesno-kisfia-doma-mar-22-honapos.html Szavazz a legmenőbb vidámparki fotóra!http://www.life.hu/anyaskodj/20130502-legyen-keped-hozza-iden-meg-utoljara-vidampark-fotopalyazat-galeria.html Te ki mersz állni másokért?http://www.life.hu/anyaskodj/20130429-egy-pincer-vedelmere-kelt-egy-down-szindromaban-szenvedo-kisgyereknek-.html A Facebookról tudta meg, hogy a férje duplán nőshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130508-lifenight-az-asszony-aki-facebookrol-ertesult-arrol-hogy-ferjenek-mar.html Első babáját várja a színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130508-rachael-leigh-cook-szineszno-elso-gyermekevel-terhes.html