pózolás Victorias Secret szupermodell Miranda Kerr Orlando Bloom bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál melltartóban parádézott Miranda Kerr. A szupermodell közösségi oldalára posztolta a dögös képet. Talán unatkozik az egykori Victoria's Secret-angyal?

Miranda Kerr is elkezdett pózolós képeket posztolni magáról Twitter oldalára. A 30 éves, gyönyörű modell a legutóbbi fotón semmi mást, csupán egy szexi melltartót visel. A szépség a napokban pontot tett a pletykák végére és megerősítette, hogy már nem dolgozik a Victoria's Secretnek. Ahogy a Life.hu is megírta, a modell és a híres fehérneműcég útjai hirtelen különváltak.

Forrás: Twitter/MirandaKerr
Forrás: Twitter/MirandaKerr

Miranda szexi bikiniben

"Boldog szerda" - ezt írta a fotó alá. Úgy tűnik, Mirandának hiányzik a pózolás. Persze azért nem kell félteni őt, így is akad neki munka bőven a modellvilágban. A szépség most családja nélkül New Yorkban él átmenetileg, férje, a színész Orlando Bloom és kisfia, Flynn Los Angelesben maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.