Korda György Judy Bárdosi Sándor luxus Puskás Peti Balázs Klári Hal a tortán Erdélyi Mónika Korda Villa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először engedett betekintést villájukba Korda György és Klárika. A Velencén lévő pompás ház dugig van értékes festményekkel, vázákkal, drága bútorokkal - tudta meg a Bors.

Igencsak nagyvonalú élete van Korda Györgynek és Balázs Klárinak. A Hal a tortán adása miatt engedtek be kamerákat lélegzetelállító vidéki otthonukba. A velencei épület falán az arany- és platinalemezek mellett egymást érik a szebbnél szebb festmények, az antik bútorok tetején porcelánok, szobrok díszelegnek. Persze a kilátás is pazar: a ház a Velencei-tóra néz.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Balázs Klári a budapesti Korda Villa lakosztályában

Erdélyi Mónika azt mondta a Borsnak, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Kordáék beengedték őket az otthonukba. "Még így sem láttunk mindent, volt, ami rejtve maradt a kíváncsi tekintetek elől. Az étkezőt, konyhát, nappalit és a csodálatos hálószobájukat néztük meg" - mesélte a műsorvezető.
Judynak tátva maradt a szája. "Megdolgoztak ezért a fényűzésért, és meg is érdemlik. Nekem a hálószobájuk tetszett a legjobban. Vajon mit birkózhatnak, amihez egy ekkora ágy kell?" - mondta nevetve az énekesnő a dupla franciaágyra utalva. Puskás Petit a vízpart és a szoborgyűjtemény fogta meg leginkább. Bárdosi Sándort pedig az arany- és platinalemezek nyűgözték le. Klárika, aki legutóbb Szily Nórának beszélt őszintén az életéről, elárulta, nekik melyek a kedvenc helyeik a lakásban: "A nappalit szeretjük, mert ott van a televízió. Gyuri kedvence a terasz, a tornagépei miatt. Nekem pedig van egy dolgozószobám."

Balázs Klári: "Csak járkáltam és sírtam"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130414-balazs-klari-csak-jarkaltam-es-sirtam-szily-nora-interjuja.htmlBalázs Klári interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130414-balazs-klari-es-szily-nora-beszelget-a-nagy-duett-vegeztevel.htmlKerítőnő lett Balázs Klárikahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-balazs-klarika-a-nagy-duett-sztarja-keritono-lett.htmlFéltékeny lett a feleségére Korda Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-korda-gyorgy-magyar-enekes-balazs-klari-magyar-enekesnobe-33-eve.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.