Aktívan készül az apaságra Berki Krisztián. Az egykori Fradi-vezér menyasszonya a közösségi oldalára írta ki, hogy kisbabájuk lesz.

Kisbabát vár Berki Krisztián menyasszonya. Hódi Pamela a Facebook-oldalán kürtülte világgá az örömhírt, miszerint 14 hetes terhes. Az egykori szívtipró ott akar lenni a szülésnél és kisfiút szeretne - tudta meg a Bors.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Berki Krisztián

Krisztián a lapnak azt mondta, hogy figyelmes apa szeretne lenni: "Nem pusztán a családfenntartásból szeretném kivenni a részem, hanem a mindennapokban a gyerekem teljes fejlődését akarom figyelemmel követni. A kiegyensúlyozott családi élethez az szükséges, hogy a melózás mellett a gyermekemmel és a párommal is megfelelően foglalkozzak" - fogalmazott. Beszélt arról is, hogy kedvese meglepően jól viseli a terhességet, a szülőszobában pedig ott szeretne lenni mellette.  Arra a kérdésre, hogy mi lesz a születendő baba neve, viccesen azt mondta: "Nekem a klasszikus nevek tetszenek, de nem idegenkedek a külföldies hangzástól sem. Azért nem fogjuk "asztalterítőnek" hívni a csöppséget, mert ilyen még nincs."

 

Fényűző életet él Balázs Klári és Korda Györgyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130510-balazs-klari-es-korda-gyorgy-velencei-haza-tele-van-draga.html Bepelenkázva járnak iskolába a brit gyerekekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130509-pelenkazva-jarnak-a-gyerekek-iskolaba-nagybritanniaban.html Megszületett Balogh Edina kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130509-balogh-edina-a-baratok-kozt-szinesznoje-megszulte-kisfiat-noelt.html Szőke hercege van Péterfy Borinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130509-peterfy-bori-enekesno-kisfia-doma-mar-22-honapos.html Első babáját várja a színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130508-rachael-leigh-cook-szineszno-elso-gyermekevel-terhes.html