A Life.hu újságírója egy különleges edzésre látogatott el, ahol hazai szépségek próbálták ki, milyen egy spinningóra nőies öltözékben és tűsarkúban. Az extrém ötlet Felly K fejéből pattant ki, aki élőben énekelt a lányoknak, ezzel is színesítve a rendhagyó edzés hangulatát.

Elgondolkoztál már azon, mennyire fontos, hogy nőies légy az edzőteremben? Vagy számodra a sport csak kikapcsolódás, és ilyenkor szereted elengedni magad, és nem azzal foglalkozni, hogy tökéletes legyen a megjelenésed? Szunai Linda, Hien, Bertók Maya, Erdőhegyi Brigitta, Szabó Mariann, Kvaka Andrea és Barbee kipróbálták, milyen érzés tűsarkú cipőben, sminkben, csinos ruhában edzeni. Persze így is bírták az iramot, amit Kiss Áron spinningoktató diktált. A rendezvény kapcsán a lányok elmesélték, ők mit gondolnak az edzőtermi divatról.

Forrás: Mary-Anna Photography

"Fontos számomra, hogy az edzések alatt is harmonikus és kellemes legyen a megjelenésem, de úgy gondolom, az edzőteremben nem kell túl nagy hangsúlyt fektetni a divatra" - mesélte Szunai Linda. Hien szerint sem sport közben kell divatozni: "A spinninget próbáltam már, mégis inkább az edzéseken, az ellipszistréneren szoktam bemelegíteni és utána kis súlyokkal erősítek. Nem gondolom, hogy különösen nagy hangsúlyt kellene fektetni arra, miben jelenjek meg az edzőteremben. Amikor sportolok, szeretem összekötni a hajam és laza ruhában, kényelmesen edzeni. Nevetségesnek tartom, amikor valaki besütött hajjal, sminkben jelenik meg az edzőteremben." Erdőhegyi Brigitta azonban mindig szeret csinos lenni: "Tetszett a spinningedzés, mert jól ki van találva, ahogy a zenével és a ritmussal motiválnak minket. Számomra a csinos megjelenés fontos, és szeretem, ha sport közben is jól érzem magam abban, amit viselek" - vallja a szőkeség.

Forrás: Mary-Anna Photography

"Két éve spinningelek és úgy gondoltam, mivel nagyon jól összekapcsolja a sportot és a zenét, egy edzésen bemutatom a következő lemezem anyagát, így jött az extrém csajos spinning ötlete" - mesélte Felly K, a tűsarkú spinning kitalálója. Persze megkérdeztük Kiss Áron edzőt is arról, hogy ő szereti-e, ha a lányok csinosak az óráin: "Úgy gondolom, hogy a hölgyeknek jó érzés, ha csinosan jelennek meg az órákon, mert ez növeli az önbizalmukat. Mi edzők pedig szeretjük, ha a lányok szexi ruhákat viselnek, mert ez minket is motiváltabbá tesz" - mesélte a spinningoktató.

Tűkkel és árammal fogy Mádai Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-madai-vivien-a-reflektor-egykori-musorvezetoje-tukkel-es-arammal-fogy.html Csont és bőr lett Katie Holmeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130508-katie-holmes-szineszno-csontsovanyan-erkezett-az-idei-met-galara.html Fogyj tavaszi illatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20130430-fogyokura-es-dieta-illatokkal-is-lehet-fogyni.html Nagyon elhagyta magát az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130507-alanis-morissette-enekesno-meghizott-de-nem-zavarjak-a-kilok.html