A TV2 új realityt indít Én is menyasszony vagyok címmel, ahol hétről hétre 12 szerelmespár átalakulását kísérhetik figyelemmel a nézők. A pár tagjai nemcsak szebbek és stílusosabbak lesznek, de azt is megosztják Lakatos Márkkal - és a nézőkkel -, hogy mi hiányzik a kapcsolatukból. A férfiak udvarolni tanulnak, a nők pedig csábítani - az adások végén pedig megtörténik az oly régóta áhított leánykérés. Ha esküvő előtt álltok és szívesen szerepelnél pároddal a műsorban, akkor még nem maradtatok le semmiről, itt a lehetőség, hogy jelentkezzetek!

Az Én is menyasszony vagyok egy különleges esküvői műsor, ahol minden egyes adás romantikus lánykéréssel fejeződik be. A műsor alaptézise azon egyszerű kérdésen alapul, hogy miért élnek akár 5-10 évig is együtt a párok úgy, hogy az áhított lánykérés minden évben elmarad...

Fotó: Tv2

"A műsoraink során és a szalonban is nap mint nap találkozom olyan hölgyekkel, akik arra panaszkodnak, hoigy hiába van partnerük évek óta, valahogy leült a kapcsolat, nem jutnak egyről a kettőre, és nem is látják, hogy hogyan tudnák ebből az állóvízből felrázni magukat. Az Én is menyasszony vagyokban tulajdonképpen azt szeretnénk megmutatni a pároknak és a nézőknek, hogy igenis érdemes nap mint nap a kapcsolattal foglalkozni, a törődést, az odafigyelést, a romantikát fenntartani. Ahogy a külsőnk szépítésére is érdemes legalább napi 20 percet áldozni, úgy a belső kapcsolatainkra, a szerelmünkre is minőségi időt kell szánni. A műsorban egy romantikus kalandsorozat vár a szereplőinkre, és meglátjuk, végül ez mire lesz elég: akár egy műsorvégi lánykérésre is!" - mondta el a Life.hu-nak Lakatos Márk.

Forrás: TV2

Lakatos Márk stylist célja, hogy a műsor során felrázza a lányokat és segítsen nekik megtalálni az igazi nőiességet magukban, valamint hogy megtanítsa a férfiakat újra udvarolni és egy hatalmas, látványos, romantikus lánykérés formájában végre eljegyezni az évek alatt "megszokott" barátnőt. A lányokat Márk sztárcsapata alakítja át, miközben Márk arra is megtanítja őket, hogyan legyenek igazán dögösek a hétköznapokban. Ezúttal a fiúk is kapnak útravalót a stylisttól, méghozzá egy látványos átalakítás formájában.

A műsor az átalakulások és szépészeti kezelések mellett egy valódi érzelmes reality, amely két ember "végleges" összekovácsolódásának folyamatát mutatja be: Lakatos Márk végigkíséri a párok fejlődését egészen az első lelkizős beszélgetéstől a lánykérési ceremóniáig. 
 

Jelentkezz te is Lakatos Márk: Én is menyasszony vagyok című új tévéműsorába!

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy Lakatos Márk téged is átalakít, most használd ki a kínálkozó lehetőséget! Itt az utolsó alkalom, hogy pároddal együtt jelentkezz Lakatos Márk legújabb átalakító műsorába. Az Én is menyasszony vagyok című produkció ezúttal párokat keres, akiket Márk alaposan felráz a nagy nap előtt.

Ha a legjobbat akarod magadnak és kedvesednek, akkor küldd el jelentkezésedet május 17-ig a casting@lakatosmark.hu e-mail címre!