Leopárdmintás fürdőnadrágban élvezte nyaralását Roberto Cavalli, akihez évtizedekkel fiatalabb barátnője is csatlakozott.

Az olasz divattervező Monacoban élvezte nyaralását, amit egy jachton töltött gyönyörű kísérőjével. A 72 éves Roberto Cavalli szabadsága alatt hű maradt a nevéhez párosult stílushoz, és apró, leopárdmintás fürdőnadrágban vetette magát a habok közé. A nála több évtizeddel fiatalabb barátnője pedig a divattervező szerelméhez öltözött: fekete bikinifelsőjéhez állatmintás alsót húzva mutatta meg csinos alakját és bronz barnára sült bőrét.
A jacthon, amit egyébként maga Roberto Cavalli tervezett, nemcsak ketten voltak, hanem németjuhász kutyájuk is csatlakozott hozzájuk. A több milliós hajó kényelmét pedig egy négyszemélyes legénység szolgálta. A nyaraló divattervezőről készült fürdőruhás képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Nagy bugyikörképhttp://www.life.hu/legytrendi/20130511-bugyikorkep-csipkes-alakformalo-es-kenyelmes-fehernemuk.html Jessica Alba mindent megmutatotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-jessica-alba-szinesznonek-kilatszottak-a-mellei-a-melltartobol.html Divatbotrányok: baklövések Beyoncé módrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-divatbotranyok-baklovesek-amiket-beyonce-az-enekesno-elkovetett.html Spinning tűsarkúban - te kipróbálnád?http://www.life.hu/legytrendi/20130510-tusarkuban-vett-reszt-spinning-oran-nehany-sztar.html Tökéletes testét mutogatta a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130510-gisele-bundchen-szupermodell-egy-csinos-bikinis-fotot-posztolt-magarol.html