Made in Chelsea széllökés Millie Mackintosh BAFTA-díj divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pórul járt a BAFTA gálán Millie Mackintosh. A Made in Chelsea sztárja a vörös szőnyegen nem győzte lefelé húzogatni a ruháját, mert a szél állandóan felkapta azt és mindene kivillant.

Millie Mackintosh nevére sokan emlékeznek majd a 2013-as Brit film- és televíziós akadémia díjátadóján: elsősorban nem a színészi alakítása, hanem ciki ruhája miatt. A Made in Chelsea sztárjának rafinált ruhájába állandóan belekapott a szél. A vicces, bakis képeket itt megnézhetitek!

Forrás: Tatler Magazine
Forrás: Tatler Magazine

Úgy tűnik, a szeles londoni időjárás és a híresség nem lettek jó barátok. Fekete, magasan felhasított ruhája egy csöppet többet mutatott a kelleténél. A 23 éves sztár próbálta viccesen felfogni a kellemetlen malőrt: kínjában már ő is kacarászott. Legutóbbi pózolása jobban sikerült: akkor egy szál fehérneműben és gitárral csábított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.