A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

Pippa Middleton éppen egy londoni szórakozóhelyről jött ki legjobb barátnőjével, Eugenie hercegnővel, mikor ebben a bohókás nadrágban lencsevégre kapták. Az őrült rajztanárnők ruháit idéző nadrág nem éppen a legjobb választás egy partira - kivéve, ha a megfelelő ruhákkal, kiegészítőkkel párosítja az ember lánya. Íme egy Pippa öltözékéhez hasonló összeállítás, amit bárhová felvehetsz!

Pippa Middleton fotó: Northfoto
1. Póló - H&M 1.290 forint, 2. Blézer - Mango 12.995 forint, 3. Nadrág - Stradivarius 8.995 forint
4. Cipő - Vagabond 24.990 forint, Táska - Vagabond 24.990 forint

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Öltözz úgy, mint egy sztár: Solange Knowleshttp://www.life.hu/legytrendi/20130416-solange-knowles-beyonce-knowles-enekesno-testvere-lenge-ruhaban-a-coachella.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-divat-trend-lilu-elegans-viselete-a-szobat-esti-lazban-hetkoznapi.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Diane Krugerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-diane-kruger-szineszno-smink-nelkul-pink-nadragban.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.html