szülő pizsama mese LifeNight altatás technika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így lakik jól a kecske és marad meg a káposzta is: egy többgyerekes apuka ötlete alapján készült el a hálóruha, amely a szülő helyett olvassa fel az esti mesét a csemetének.

Elfoglalt szülőknek találta ki azt az intelligens pizsamát egy hatgyermekes apuka, ami elalvás előtt helyette olvassa fel esti meséjüket a csemetéknek. A spéci hálóruhák működéséhez szükség van egy olyan okos kütyüre is, mint például egy telefon vagy táblagép, amelyek segítségével le kell fotózni a pizsiken található kódot és már indulhat is a mesélés.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Bár kissé körülményes ez az újdonság, hiszen előzőleg egy alkalmazást is szükséges letölteni az okos szerkentyűnkre, hogy működjön a dolog, mégis megéri: annyi mesét hallgathatnak a gyerekek, amennyit csak akarnak - és ahány készülék akad a háznál.
A darabonként 17 angol fontba kerülő spéci pizsik meséi akár hangosan hallgatva, akár csendben olvasva segítik álomba szenderülni a lurkókat.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.