Így jár, aki felsliccelt ruhát húz

modell LifeNight ruha valóságshow Kate Lawler villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem villantás lett a vége, amikor Kate Lawler merészen felvágott maxiruhájában próbálta megoldani a beszállást az autóba.

Egy hajszálon múlt a dolog, hogy a brit valóságshow-sztár és modell, Kate Lawler nem egy villantással távozott a vörös szőnyegről. A lemezlovasként is tevékenykedő Kate ugyanis egy fekete-fehér csíkos maxiruhát húzott az eseményhez, amely láttatni engedte a 33 éves celeblány combjait is.

Forrás: www.katelawler.net
Forrás: www.katelawler.net

Amilyen nagyszerűen mutatott a ruhadarab a szőkeségen, annál problémásabb volt megoldania az autóba való bekászálódást. A dekoltázsnál még nem is volt gond, a combok felső harmadánál viszont igen. Kate-nek pedig igencsak kapaszkodnia kellett a szoknyájába, hogy ne történjen semmi kínos. Az eseményen készült képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Villantsd ki!http://www.life.hu/legytrendi/20130513-melltartok-amiket-atlatszo-felsok-ruhak-ala-huzhatunk.htmlApró fürdőnadrágban hódít a 72 éves divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-lifenight-a-72-eves-divattervezo-roberto-cavalli-apro-allatmintas-furdonadragban.htmlDivatbotrányok: Kelly Osbourne topformábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-divatbotranyok-kelly-osbourne-celeblany-hizasa-es-fogyasa.htmlNagy bugyikörképhttp://www.life.hu/legytrendi/20130511-bugyikorkep-csipkes-alakformalo-es-kenyelmes-fehernemuk.htmlJessica Alba mindent megmutatotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-jessica-alba-szinesznonek-kilatszottak-a-mellei-a-melltartobol.htmlDivatbotrányok: baklövések Beyoncé módrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-divatbotranyok-baklovesek-amiket-beyonce-az-enekesno-elkovetett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.