Elegáns és elbűvölő Király Linda új frizurája

frizura luxus haj Király Linda fodrászat szépség elegancia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda a magát inkább művésznek, mint fodrásznak valló Oscar Mercaldi kezei között látványos változáson ment keresztül: egy igazán elbűvölő és látványos frizurát kapott az olasz szobrászművésztől.

Első vendégei között üdvözölhette egy frissen megnyitott olasz szalon Király Lindát, akit a borsos árak sem ijesztettek el. Annyira megtetszett az énekesnőnek az olasz hajszobrász lazasága, stílusa, hogy elgondolkodott rajta, az olaszra bízza magát és visszafesteti eredeti hajszínét.

A szalon a legújabb fodrászati trendet követi, Oscar a laza és természetes hajakat részesíti előnyben: "Egy kissé olyan ez, mint a festészet: tudnod kell festeni és használni a színeket. Ami fontos, az a haj tartása. Az emberek szeretik az olasz ételeket, ruhákat, stílust, remélem, az olasz hajszobrászatot is szeretni fogják, amit először hoztunk el Magyarországra" - osztotta meg velünk az olasz hajszobrász, aki az elmúlt három évben készített már frizurát a topmodell Naomi Campbellnek és Eva Herzigovának is.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Zseniális, hogy milyen ügyesen emeli ki az ember arcából azt, ami szép. Eddig a barátnőmhöz jártam fodrászhoz, de ha extrémebb dolgokról, videoklipről, fotózásról lesz szó, akkor Oscarhoz fogok fordulni. Ahogy a hajamhoz ért, már lehetett érezni, hogy profi" - lelkendezett Linda. "Jó ideje vissza akarok térni az eredeti hajszínemhez, az aranybarnához. Anyukám 18 éves koromban engedte meg először, hogy melíroztassak, de mindig csak elöl szőkítettem ki a hajamat, alul soha sem nyúltam hozzá, ami sokat kímélt a hajamon."

"A szalon a jómódú vendégre épít, nem a tömegfodrászatra. Azokra, akik igénybe szeretnének venni egy luxusszolgáltatást. Mindenki szeretne egy szép táskát, egy szép cipő vagy ruhát, de ami fontos, hogy a haj és bőr is szép legyen. Az nem túl elegáns, ha valaki szépen, drágán van felöltözve, de a frizurája nem szép és ápolt. Miután olasz luxusmárkák, jól működő olasz éttermek is jelen vannak, egy olasz luxus fodrászatnak is van helye Budapesten" - magyarázta Oscar, aki szerint hiányzik Magyarországon az egyedi stílus, s mindenkinek meg kell találnia a sajátját.

Intimfrizurák - A fazon árulkodik róladhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130508-a-legnepszerubb-intimfrizurak-avagy-a-fazon-ami-arulkodik-rolad.htmlElbűvölő sminkek és frizurák esküvőrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130507-takacs-nora-szakertoi-level-smink-es-frizura-szepsegtippek-eskuvore-.htmlBubifrizurával, nadrág nélkül partizott Madonnahttp://www.life.hu/szepulj/20130507-madonna-popsztar-nadrag-nelkul-jelent-meg-a-met-galan-new.htmlMég időben! 5 perces gyerekfrizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130412-gyorsan-akar-5-perc-alatt-elkeszitheto-gyerekfrizurak.htmlEzek a frizurák hódítanak tavasszalhttp://www.life.hu/szepulj/20130312-tavasszal-a-termeszetes-es-romantikus-frizurak-hoditanak.htmlRémes frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-a-valaha-volt-legbotranyosabb-frizurak-az-oscaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.