Újabban székkel takargatja bájait Cara Delevingne, miközben egy fedetlen keblű modell lányt is ölelget.

Cara Delevingne lett az új Yves-Saint Laurent film arca. Az angol származású modell a luxusmárka legújabb kozmetikumait népszerűsíti - igen hatásosan.

Forrás: AFP

A szépség bulizik, randizik és jól érzi magát, miközben egyszer ruháitól is megszabadulva pózol egy szék támlája mögött, és még egy leszbikus kalandba is belekeveredik. Úgy tűnik, a Victoria's Secret angyalát nem hagyják hidegen a szép nők, legutóbb például Sienna Millert kapta le a New York-i MET Gálán.
Bár Cara még csak 20 éves, máris a legsikeresebb modellek között tartják számon. A Burberry arcaként kezdte karrierjét, ezt követően pedig számos híres márka és tervező kreációiban és kifutóján tündökölt már.

 

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!

 

Kozmetikumok a szerelem jegyébenhttp://www.life.hu/szepulj/20130213-kozmetikumok-a-szerelem-jegyeben-valentinnapra.html Tönkreteszik bőrünket a kedvenc kozmetikumaink?http://www.life.hu/szepulj/20121217-kozmetikumok-borapolo-szerek-veszelyes-osszetevoi.html Melltartóban hancúrozott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130509-miranda-kerr-szupermodell-egy-szal-bikiniben-pozol.html Rövid hajjal nem szexi az ismert modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130410-karlie-kloss-victorias-secret-modellt-rovid-hajjal-nem-szeretik-a.html Kutyájával csókolózik a csinos modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130403-bar-refaeli-izraeli-modell-a-kutyajaval-pozol-es-napozik-a.html