Ahogy a Life.hu  már beszámolt róla, a TV2 új realityt indít Én is menyasszony vagyok címmel. A nézők hétről hétre 12 szerelmespár átalakulását kísérhetik figyelemmel. Lakatos Márk új átalakító showjára egyetlen páros hely még kiadó - kizárólag a Life.hu olvasói körében!

Hidvégi Nikolett és Kappelmayer Tamás már biztosan ott vannak a szerencsés párok körében. Ők  egy hónapon át élvezhetik Lakatos Márk vendégszeretetét. Niki és Tomi 4 éve ismerkedett meg egymással egy internetes társkeresőn. Igazi rózsaszín szerelem az övék, de elérkezett kapcsolatukban az a pont, amikor valaminek történnie kell.

Forrás: Én is menyasszony vagyok
Niki és Tomi

"Nagyon szeretem Márk műsorait, láttam is az összeset! Rengeteg jó tanácsot hallottam, amik segítettek a mindennapokban és hogy elfogadjam magamat. Az elmúlt 10 év alatt közel 50 kilót fogytam az életmódváltásomnak köszönhetően" - mondta Niki, akinek régi vágya valósul meg azzal, hogy a fogyástól rugalmatlanná bőrét most különleges testkezelésekkel fogják kényeztetni.

Tamás bármit megtenne Nikiért, ezért is mondott azonnal igent a műsorra. "Régóta téma nálunk a lánykérés, foleg mióta a barátom megnosült. Szeretném megkérni Niki kezét és mivel imádjuk az extrém helyzeteket, ezért ez a műsort kiváló apropónak éreztem" - vallotta be Tomi.

Ha úgy érzitek, hogy rátok férni egy alapos stílus tuning, kényeztető kezelések és még az álomranditok is teljesülhet, azonnal jelentkezzetek a casting@lakatosmark.hu e-mail címen, hiszen olvasóink közül egy páros még bekerülhet a műsorba! Jelige: life.hu