A fél világ most Cannes-ra figyel, hiszen a hónap végéig mindenki ott van, aki számít. A sztárok igyekeztek kitenni magukért, már ami a megjelenésüket illeti. Azt már megmutattuk, mely kreációk lopták be magukat a szívünkbe az első napokban, most pedig következzen néhány emlékezetes smink és frizura a filmfesztivál első napjaiból.

Nicole Kidman javított

A színésznő a fesztivál első napján nagyon melléfogott: a kivasalt, agyonszőkített frizura cseppet sem illett a dívához.

Forrás: AFP

Szerintünk a róla készült fotók láttán kapta össze magát az ausztrál szépség, és megmutatta, hogy az ízlésével semmi gond sincs. A felül erősen tupírozott, extravagáns copf elöl-hátul álomszép volt és különleges, de a színésznőnek remekült állt az inkább bohém, mint elegáns feltűzött frizura is.

Forrás: Northfoto

Akiknek fodrászt kell cserélniük

Franciaország tavalyi szépségkirálynője, Delphine Wespiser királynőhöz méltatlan frizurával jelent meg: a kétcentis lenövés a kócos, vörös hajában nem nyújtott túl impozáns látványt. Az orosz tévés, Elena Lenina minden bizonnyal Cannes helyett egy farsangi buliba készült a fején lévő meghatározhatatlan valamivel, amit mi a legnagyobb jóindulattal sem nevezénk frizurának. Ráadásul a tévésztár enyhén utcalányos sminkje is kritikán aluli volt. Clementine Celarie francia színésznő pedig hajkorona helyett egy madárfészket viselt a fején.

Forrás: AFP

Engedd ki!

Ha valakinek olyan gyönyörű a haja, mint az indiai színésznőnek, Sonam Kapoornak vagy Julianne Moore-nak, akkor nem szükséges egy elegáns eseményre mindenképp kontyot csináltatni. Így legalább mi is gyönyörküdhetünk a hajzuhatagokban!

Forrás: AFP

Sminkelj igéző szemeket!

A kínai filmsztárnak, Fan Bingbingnek nemcsak a ruhája volt ellenállhatatlan, de a sminkje is álomszépre sikeredett. Finom, ugyanakkor látványos szemsmink megbolondítva némi tussal, és a legszebb narancs rúzs, amit idén láttunk. Bár a frizurája nagyon hasonlított Fan Bingbingéhez, a barna bőre miatt egészen más árnyalatokat használt Freida Pinto színésznő. Az indiai szépség nagyon elegáns volt a barnás, bronzos sminkjével.

Forrás: AFP

Tanulj az idősebbtől!

A színésznők mellett a legnépszerűbb modellek is felvonulnak Cannes-ban. Palvin Barbi is hamarosan ott lesz a vörös szőnyegen, és reméljük, ő nem követi az idén legfelkapottabb modell, Cara Delevingne példáját. A szépség ugyanis a vörös rúzs és a füstös smink mellett döntött, ami sajnos éveket öregített az egyébként még csak húszéves hölgyeményen. Cindy Crawford azonban hozta a formáját és a tökéletes sminkjét. A negyvenhét éves modell jól tudja, hogy a természetes smink mindig jó választás, így simán lepipálta a majd' harminc évvel fiatalabb kolléganőjét.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!A tavasz kedvenc színe: a smaragdzöldhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130425-sminktrend-2013-a-tavasz-kedvenc-szine-a-smaragdzold.html Így lehet 8 perc alatt éveket fiatalodni!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130321-reggeli-8-perces-smink.html Csábíts te is pókszempillákkal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130327-a-pokszempilla-az-uj-trend-keszits-te-is-magadnak-.html Így néz ki a Barbie baba smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130405-barbie-baba-smink-nelkuli-foto.html Miért félnek a magyar nők az élénk rúzstól?http://www.life.hu/szepulj/smink/20130322-miert-felnek-a-magyar-nok-az-elenk-ruzstol.html Pigmentek - Sminkelj varázsporral!http://www.life.hu/szepulj/smink/20121210-igy-hasznald-a-pigmenteket-hogy-gyonyoru-legyen-a-sminked.html