Mivel mindenki Cannes-ra és az ott lévő sztárokra figyel, az Las Vegasban megrendezett Billboard Music Awards gáláján több kamerairigy híresség is igyekezett minél feltűnőbben megjelenni. Kesha például otthon felejtette a bugyiját - legalábbis a fotók alapján úgy tűnik.

Forrás: AFP

Kesháról sok mindent tudunk, például azt, hogy imád feltűnő lenni, itta már a saját vizeletét is, nyíltan vállalja, hogy biszexuális, ráadásul Obama elnöknek is szerelmet vallott már. Ezek után nem akkora meglepetés, hogy egy gálára bugyi nélkül érkezik, nem igaz? Lehet, hogy a kis fekete ruha igazi klasszikus, de nem Kesha esetében. A magasan felhasított darab alatt lehet, hogy megbújik egy parányi tanga, de az is lehet, hogy nem. Mivel a rendezvény helyszínén, Las Vegasban nem fúj a cannes-ihoz hasonló tengerparti szellő, nem tudjuk meg a csupasz valóságot.

Forrás: AFP
Visel bugyit, vagy nem visel bugyit?

Saját vizeletét itta meg Keshahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-kesha-amerikai-enekesno-a-sajat-vizeletet-itta-meg.html Kesha hazafias öltözetben vallott szerelmet Obamánakhttp://www.life.hu/szepulj/20130122-barack-obama-beiktatasan-kesha-szerelmes-dalt-kuldott-az-usa-elnokenek.html Kesha hatalmas bulit csapott a Kapcsolat koncertenhttp://www.life.hu/life/galeria/20110627-kesha-hatalmas-bulit-csapott-a-kapcsolat-koncerten.html Kesha vallja: ragaszkodnunk kell az álmainkhozhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-kesha-vallja-ragaszkodnunk-kell-az-almainkhoz.html