A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

Tulajdonképpen nincs azon semmi meglepő, hogy Heidi Klum jól néz ki. Az extopmodell általában kifogástalanul öltözik, és testi adottságaival is elégedett lehet, pláne 4 gyerek után. Fekete-fehér, hosszában csíkos ruhájával azonban meglepett, és meg is ihletett bennünket a héten. A maxiruha üdítő jelenség a nagyon színes, virágos, mintás strandruhák tömegében - szokatan választás ez a remek darab. Hasonló ruhát ugyan csak egyet találtunk a hazai kínálatban, cserébe viszont megmutatjuk a kedvenc - szigorúan hosszában - csíkos ruharabjainkat!

Heidi Klum fotó: Northfoto

Tipp: Az idei nyár legdivatosabb szoknyáiért kattints ide!

Öltözz úgy, mint egy sztár: Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-pippa-middleton-divatos-mintas-nadragban.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Solange Knowleshttp://www.life.hu/legytrendi/20130416-solange-knowles-beyonce-knowles-enekesno-testvere-lenge-ruhaban-a-coachella.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-divat-trend-lilu-elegans-viselete-a-szobat-esti-lazban-hetkoznapi.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Diane Krugerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-diane-kruger-szineszno-smink-nelkul-pink-nadragban.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-feketefeher-sarga-farmer-khloe-kardashian-tokeletesen-otvozi-a-tavaszi-trendeket.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.html