Avatarosra vette a figurát Jennifer Lawrence: a színésznő kék testfestést kapott az X-Men forgatásán.

Bosszúálló kékséget varázsoltak Jennifer Lawrence-ből. Az Oscar-díjas színésznő Mistique-et alakítja az X-Men - Jövendőmúlt napjai (Days of Future Past) című produkcióban. A szerep kedvéért a 22 éves sztár pucérra vetkőzött és tetőtől talpig kékre festették.

Forrás: Twitter/Bryan Singer

A film rendezője Bryan Singer. Ő posztolta saját Twitter oldalára ezt a bizarr fotót a színésznőről. A képen ijesztő sárgán ragyognak a szemei, haja pedig narancsszínű árnyalatot kapott. Ahogy a Life.hu is megírta, a direktor legutóbb a kismama Halle Berryt öltöztette fel szuperhősnek, aki Vihar karakterébe bújt.

 

Szuperhős lett a terhes Halle Berrybőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130424-halle-berry-szineszno-vihart-alakitja-az-xmen-filmek-uj-reszeben.html Jennifer Lawrence-nek van a legszexibb humorahttp://www.life.hu/szepulj/20130515-lifenight-ok-a-legszexisebbek-a-victorias-secret-modelljei-szerint-.html Jennifer Lawrence mellei nem bírtak magukkalhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-lifenight-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-a-napos-oldal-sztarja-majdnem.html Jennifer Lawrence bőrét kiütések és hólyagok lepték elhttp://www.life.hu/legykepben/20130305-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-rettegett-uj-filmje-a-mystique-forgatasatol.html Jennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.html