Divatbaleset áldozata lett Katalin: a hercegnő egy esküvőre volt hivatalos, amikor pöttyös ruháját felfújta a szél és véletlenül többet mutatott a kelleténél. Micsoda malőr!

Kifogott a szeles, brit időjárás Katalinon. A hercegnő a minap egy esküvőn vett részt Oxfordshire-ben, amikor egy hirtelen széllöket felfújta pöttyös ruháját. A kínos incidensről készült fotókért kattintsatok ide! Minden szempár a kismama kivillanó combjaira szegeződött.

Forrás: AFP

A szépség teljesen belepirult a kis balesetbe, amely körülbelül egy hete történt. Kézzel próbálta lefelé simogatni szoknyája alját, csakúgy, mint Marilyn Monroe a Hétévi vágyakozás című híres filmben.

Forrás: AFP
Marilyn a Hétévi vágyakozás című filmben

Katalin egyébként már a hetedik hónapban jár és még mindig remek formában van. A mostani divatbakis fotón is látszik, milyen vékonyak még a lábai. Bár hivatalosan nem tudni, mi lesz a baba neme, egyre több jel arra utal, hogy kisfiúról van szó.

 

Jennifer Aniston lenyomta Katalinthttp://www.life.hu/szepulj/20130516-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-frizuraja-nepszerubb-mint-katalin.html Kikotyogta Katalin és Vilmos titkát Harry herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130506-harry-herceg-elarulta-a-baratainak-hogy-katalinnak-es-vilmosnak-kisfia.html Bombahír: fiút vár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130429-katalin-hercegno-egy-kek-babakocsit-vasarolt-igy-arra-tippelnek-hogy.html Katalin hercegnő pocakja végre gömbölyödikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130422-katalin-hercegno-vegre-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-egy-cserkesz-rendezvenyen.html Katalin hercegnő visszaköltözik a szüleihezhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130420-katalin-hercegno-visszakoltozik-a-szuleihez-egy-kis-idore-a-vilmossal.html