Kanárisárga ruhában tündökölt Katalin hercegnő. A szépség a Buckingham-palotában tartott kerti partira vette fel az élénk színű ruhát egy fura kalappal.

A királyi család is tud lazítani. A Buckingham-palotában a minap például kerti partit rendeztek. Bár az időjárás nem volt éppen nyárias, ez a kismama Katalint nem ijesztette el attól, hogy egy vidám, sárga, Emilia Wickstead kabátkában jelenjen meg.

Forrás: AFP

Ugye, milyen csinos? Mintha egy kis napfényt vitt volna a palotába. Fejére egy krémszínű Jane Corbett kalapot húzott, amelyen kisebb fodrok díszelegtek.

Forrás: AFP
Károly herceg, Kamilla és Katalin

A kerti partit egyébként minden évben megrendezik. Ilyenkor a királynő nagyjából 8000 embert lát vendégül egy teára. A jelentős eseményről nem hiányozhatott Károly herceg és Kamilla sem. Vilmos azonban nem tudott ott lenni.

 

Durva kritikát kapott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130522-katalin-hercegnot-kemenyen-biralta-joan-smith-feminista-szerzo.html Kisebb baleset történt Katalin hercegnővelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-katalin-hercegno-szoknyajat-felfujta-a-szel-es-combot-villantott.html Jennifer Aniston lenyomta Katalinthttp://www.life.hu/szepulj/20130516-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-frizuraja-nepszerubb-mint-katalin.html Kikotyogta Katalin és Vilmos titkát Harry herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130506-harry-herceg-elarulta-a-baratainak-hogy-katalinnak-es-vilmosnak-kisfia.html Bombahír: fiút vár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130429-katalin-hercegno-egy-kek-babakocsit-vasarolt-igy-arra-tippelnek-hogy.html