2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
tanorexia Barbie baba szolárium bőrrák LifeNight függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai kétgyermekes anyuka naponta 20 percet tölt szoláriumban, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie.

Ha szoláriumról van szó, Sarah Willman képtelen megálljt parancsolni magának, mert úgy szeretne kinézni, mint a bronzbőrű Barbie baba. A kétgyermekes anyuka 14 éves volt, amikor először feküdt a mesterséges fények alá, mára azonban minden nap 20 percet áldoz szenvedélyére.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Bár ő maga is tisztában van a túlzásba vitt szoláriumozás káros hatásaival, elmondása szerint képtelen leállni vele, mert csak akkor érzi magát jól a bőrében, ha barnulhat. Ha azonban nem jut hozzá "adagjához", akkor nyugtalannak és idegesnek érzi magát. Sarah-t, aki egyben részmunkaidős modellként dolgozik, barátai egyszerűen csak Malibu Barbie-nak becézik, családja azonban komolyan aggódik az egészségéért. Sarah elmondta, nem szeretne olyanná válni, mint a világ első tanorexiásának kikiáltott Patricia Krentcil, és soha nem engedi meg lányainak, hogy valaha szoláriumba menjenek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.