Már készül az univerzális ételszintetizátor, amellyel akár pizzát vagy fánkot is nyomtathatsz magadnak, ha úgy tartja kedved.

125 ezer dolláros támogatást adott a NASA egy cégnek, hogy kifejlessze az univerzális ételszintetizátort. A cég tulajdonosa, Anjan Contractor úgy reméli, olyan rendszert lesznek képesek kifejleszteni, amely igény szerint bármilyen ételt létre tud hozni egyszerű cukrokból, összetett szénhidrátokból, fehérjékből és egyéb alapanyagokból. A NASA abban reménykedik, hogy a gép segítségével az űrhajósok élelmezését is meg tudják oldani a hosszú űrutazások alatt. A jövőben pedig akár éttermek és fogyókúrázók számára is hasznos lehet a masina, hiszen rétegről rétegre építi fel a gépbe betáplált, igény szerint megszabott összetételű és kalóriaértékű étkeket.

Forrás: Thinkstock

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Chili jógával őrzi az egészségét Pártos Csillahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-partos-csilla-szineszno-jogaoktato-46-eves-elmult-es-nagyon-csinos.html Így kávézz, és egészséges maradszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130423-egeszseg-es-eletmod-a-kave-elettani-hatasai.html A futás vagy a séta az egészségesebb?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130411-edzes-es-mozgas-a-futas-vagy-a-seta-az-egeszsegesebb.html A 21. század mániája: egészségfüggőséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-egeszsegfuggok-testedzes-mindenek-felett-egeszsegmanias-emberek.html Egészséges nassolás? Nem lehetetlen!http://www.life.hu/ez-zsir/20130404-osszeszedtuk-a-leggyakoribb-nassolasi-bakikat-es-azt-hogyan-keruld-el.html