A cannes-i filmfesztiválon nemcsak a ruhákban gyönyörködhettünk, de a sminkeket és a frizurákat is alaposan szemügyre vettük. Idén kétségkívül hódítanak a láthatatlan sminkek, a laza kontyok és a vállra omló fürtök. Palvin Barbin kívül a sztárok nem igazán mertek extrém dolgokat bevállalni. Következzen a cannes-i fesztivál szépségmustrája.

A legszebb natúr sminkek

Aki azt hiszi, hogy natúr sminket könnyű készíteni, az nagyon téved. A van is, meg nincs is smink legalább annyi odafigyelést igényel, mint egy feltűnő alkalmi smink. A világsztárok közül sokan választották ezt a trendet, de a legügyesebbek kétségkívül Rosie Huntington-Whiteley és Emma Watson voltak.

Forrás: AFP

Akik hírből sem ismerik a natúrt

Cara Delevingne, Paz Vega és Jennifer Lawrence köszönik szépen, nem kérnek a természetes árnyalatokból - sminkeseik erősen kontúrozott, fekete füstös szemet és vörös rúzst álmodtak a fiatal sztárokra. De vajon miért van az, hogy ez a kombináció mindig öregít?

Forrás: AFP

Hódíts macskaszemmel!

Örömmel látjuk, hogy a macskaszem még mindig ott van a topon. Ehhez persze nem árt, ha az ember lánya nem apró szemekkel születik. Lássuk, hogyan csinálja Eva Longoria és Milla Jovovich.

Forrás: AFP

50 fölött is van élet, sőt!

Sharon Stone és Jane Fonda arcát elnézve csakis az jár az eszünkben, hogy vajon hogyan szépülnek ezek a színésznők? Éjjel-nappal zöld löttyöt isznak, és botoxbérletük van? Mindenesetre irigykedünk. Még több dögös, ötven fölötti sztárról itt nézegethetsz cannes-i fotókat.

Forrás: AFP

Magyar modell volt a legmerészebb

Palvin Barbi is tiszteletét tette a vörös szőnyegen, ennek pedig mi igazán örültünk. A magyar modell a világító szemeit az egyik alkalommal feketével kontúrozta, és nagyon szexi volt! De Barbi megmutatta vagányabb oldalát is, és egy narancssárga szemsminket is be mert vállalni a rikítóan kék szemeihez. A narancs csak még élénkebbé tette Barbi amúgy is feltűnő szemét - mi pedig imádtuk, hogy nem állt be a natúr lédik közé.

Forrás: AFP

Kósza tincsek

Az idei szezonban imádjuk a lazaságot, és senkit nem zavar, ha egy-egy tincs kihullik a gondosan elkészített frizurából. Alessandra Ambrosio modell és Kirsten Dunst színésznő is így döntöttek, és szoros frizura helyett valami bohémabbat kértek a fodrásztól.

Forrás: AFP

Minél nagyobb, annál jobb

Marion Cotillard nagyon komolyra vette a figurát, de mi imádtuk a '60-as évekbeli jókora kontyot. A frizura üde színfoltja volt a cannes-i forgatagnak. Aishwarya Rai is a nagy kontyokra esküszik: az ő stílusához is pompásan passzolt ez a frizura.

Forrás: AFP

Szőke hajzuhatagok

Doutzen Kroes napszíttának festett szőke haja természetes volt és gyönyörű - a modell jól tette, hogy szabadon hagyta a fürtöket. Heidi Klum frizurájával nincs különösebb probléma, mindössze annyi, hogy végtelenül unalmasak a gondosan beállított, hullámos fürtök.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Imádjuk a türkizt! Üde nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130522-hogyan-legyek-jo-no-nyari-smink.html Sminkelj úgy, mint Julianne Moore!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130521-julienne-moore-elegans-sminkje-a-cannesi-filmfesztivalon.html Jónő blog: öveket becsatolni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130522-jono-blog-oveket-becsatolni.html Vége a csomós szemhéjfestéknek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130521-takacs-nora-szakertoi-level-szemfestes-es-szemhejfestek-szemhejalapozo-hasznalata.html