színésznő Gwyneth Paltrow gluténmentes diéta edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb titkot árult el egészséges életmódjáról Gwyneth Paltrow. A színésznő naponta két órát edz, így tudja megőrizni az alakját.

Számos nő irigyli Gwyneth Paltrow alakját. A 40 éves, kétgyermekes színésznő tényleg kifogástalanul néz ki. Ez egyebek mellett gluténmentes étrendjének köszönhető. Ahogy a Life.hu is megírta, a sztárnak diétáznia kell, és egy speciális karkötőt kell hordania, ami megmondja neki, hogy mit egyen, mikor mozogjon és mennyit aludjon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezen kívül a világ legszebb nőjének megválasztott híresség elárulta, hogy minden nap keményen edz, naponta két órát tornázik. Így tud helytállni mint anya, feleség, színésznő és vállalkozó. A szőkeség minden nap 7-kor kel, megeteti, felöltözteti a gyerekeit és elviszi őket az iskolába. Ezután hazamegy és ellenőrzi az e-mailjeit. Majd jön az edzés: délelőtt 10-től 12 óráig, amikor jógázik, fut, vagy az edzőjével dolgozik. Ezt követően a vállalkozására koncentrál, kicsit pihen, és indul a kicsikért a suliba. Évente egyszer beleszorít az életébe egy filmforgatást is. Irigyeljük az energiáját!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.