A díva feszülős ruhája a nézők szeme láttára szakadt szét élő adás közben.

Az énekesnő a roppant kedvelt Good Morning America reggeli adásában került vicces helyzetbe. Egyszer csak szólt a műsorvezetőnek, hogy úgy érzi szétszakadt a ruhája, majd jót mulattak mindketten a kínos szituáción.

Forrás: Youtube

Carey segítséget kért végül a stáb tagjaitól, és picit rettegett, hogy mikor esik le róla a drága Versace ruhája. A hisztisnek mondott díva azonban egész jól viselte a kellemetlenséget, még viccelődött is a műsorvezetővel, miközben megpróbálta a stáb rajta tartani az elszabadult ruháját.

 

 

"Imádlak Donatella, de majdnem kiesett a mellem a ruhádból" - üzente a ruha készítőjének, egyben barátnőjének, miközben a házigazda Lara Spencer is segített rajta tartani a csodás estélyit. Az énekesnő ezután legújabb lemezéről énekelt dalokat, de ekkor sem volt szerencséje, mivel többször a mikrofonnal is meggyűlt a baja.

 

Mariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.html Mariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.html Mariah Carey lánya igazi kis dívahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121219-mariah-carey-posztolta-az-instagrammon-kislanya-kepet-amint-gyongysorokkal-a.html Nem ennivalóak? Friss képeken Mariah Carey ikreihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111118-nem-ennivaloak-friss-kepeken-mariah-carey-ikrei.html 10 ok, amiért imádjuk David Beckhamethttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-szexpazsit-blog-10-ok-amiert-imadjuk-david-beckhamet.html Nem akart szexelni, ezért megharapta a péniszéthttp://www.life.hu/szeress/20130523-lifenight-nem-akart-szexelni-ezert-megharapta-baratja-peniszet-a-ltinedzser.html Két óra edzés és Gwyneth Paltrow leszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130524-gwyneth-paltrow-szineszno-elarulta-hogy-minden-nap-ket-orat-edz.html Így festett plasztikai műtétei előtt Elvis nejehttp://www.life.hu/life/galeria/20130524-fotokon-akkor-es-most-priscilla-presley-elvis-presley-volt-felesege.html