Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, január 22-én megszületett Shakira és Gerard Piqué kisbabája, Milan. A büszke szülők bőségesen ellátják fényképekkel rajongóikat, most is épp a családi fotóalbumból szemezgettek.

Nem csoda, hogy erről a gyönyörű babáról hétről hétre újabb fotót posztolnak a szülei. Shakira és Gerard Piqué kisfia, "Milanbaba" legutóbb például a The Voice stúdiójában járt, mert a mamája munka közben is maga mellett akarta tudni őt.

Shakira posztolt egy tündéri képet a kis Milanról akkor is, amikor a kisfiú éppen útvelet kapott. A gyönyörű énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nem akart olyan anyuka lenni, aki folyamatosan babaképeket oszt meg. A rajongók - köztük a Life.hu szerkesztői -szerencséjére azonban nem tartja be az ígéretét. Sőt, most a családi albumba is betekintést enged.

Forrás: Facebook/waka waka eh eh (8) - Shakira közösségi oldala

A bociszemű kisfiú május 22-én elérte a négyhónapos kort. Szépen cseperedik és látszólag alig van egy szabad perce. Pár hónapja például meccsen is volt, elkísérte papáját a Barcelona stadionjába. Legutóbb pedig Los Angelesben kapták lencsevégre.

Forrás: Facebook/Club de Fans de Shakira - Peru

"Milanbaba" szeme már most is a mamájáé, de egyébként tiszta apja. Reméljük, később is hasonlítani fog szexi papájára, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Egyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.html Szülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.html Shakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.html Shakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.html Shakira babája puszit kap aputólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-babajarol-keszult-kep.html Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Megszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.html Intim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.html