Kétségtelenül a hosszú hajúak legkedveltebb és legegyszerűbben elkészíthető frizurája a lófarok. Most megmutatjuk, hogyan tehető különlegessé ez az egyszerű hajviselet!

A Life.hu ezúttal a copfok témakörét járja körbe, hiszen ez az egyik legpraktikusabb nyári frizura. Bár lófarkat készíthetünk a tarkóra vagy akár a fejtetőre is, mégsem árt néhány praktika, hogy feldobjuk ezt a hajviseletet. Erre következnek most példák!

Virágok, hajpánt és kendő

Egy kendő vagy éppen egy virágos hajpánt kitűnő választás lehet azoknak, akiknek a copfos frizurából ki-kilógnak a babahajak. Ahelyett, hogy egy tucat hullámcsattal próbálnánk letűzni őket, viseljük valamelyik darabot ebből a bazárból.


1. Stradivarius - 1795 forint, 2. Zara - 3995 forint, 3. Asos - 13,13 euró

 

Sportoláshoz napellenzővel kombinálva

A strandon vagy éppen sportoláskor egy fejtetőre rögzített copf kényelmes frizura. A fejtetőn összefogott hajon könnyedén áthúzható egy napellenző is. Ha pedig szeretnénk kicsit különlegesebbé tenni a lófarkat, akkor vásároljunk fémkarikával kombinált hajgumit, amiből ma már számos szín elérhető.


1. F&F - 1790 forint, 2. H&M - 490 forint

 

Hullámosan, mint Salma Hayek

Inspirálódjunk Salma Hayek vörös szőnyegen viselt frizurájából, ami kitűnő példája annak, hogyan lehet egy copf elegáns. Nem kell mást tennünk az akár alul, akár kicsit oldalt rögzített lófarokkal, mint enyhe hullámokat sütnünk bele, a hajgumit pedig egy a lófarok köré tekert tincs mögé rejteni.


1. Bershka - 1795 forint, 2. Remington - 10.690 forint

 

A Life.hu tippje: A sztárok kedvenc hajviselete idén egyértelműen a lófarok, ezért összegyűjtöttük egy galériában a legcsinosabb lófarkakat világsztár módra. Nézd meg őket!

Copffal ránctalanítanak a sztárok - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120413-copffal-ranctalanitanak-a-sztarok-heti-beautymustra.html Imádjuk a lófarkakat! - A legszebb copfok tavaszrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110509-imadjuk-a-farkakat-a-legszebb-copfok-tavaszra.html Kezdd bűbájos frufruval a tavaszt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20130424-frufru-mindenfele-arcformara.html Készíts frufrut hajvágás nélkül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130502-hogyan-legyek-jo-no-frufru-hajvagas-nelkul.html Instant szépségtipp: Sztárfrufrukhttp://www.life.hu/life/galeria/20120810-instant-szepsegtipp-sztarfrufruk-haj-szepseg-divat-trend.html Borzalmas frufruk - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120531-borzalmas-frufruk-a-voros-szonyegen-heti-beautymustra.html