facebook kutya LifeNight internet sztár vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több tízezer követőt számlál a vakon született golden retriever kiskutya, aki ezzel az internet újdonsült kedvencévé vált.

Ki mondta, hogy csak tökéletes adottságokkal lehet valaki híres? Alig pár hónapos, mégis igazi sztárként tartják számon azt a golden retriever kiskutyát, aki vakon született.

Forrás: Facebook/Ray Charles The Golden Retriever
Forrás: Facebook/Ray Charles The Golden Retriever

A Ray Charles nevet viselő golden retriever múlt év decemberében látta meg a napvilágot egyetlen kankutyusként az alomban. Bár nem lát, ugyanúgy játszik, fut és csintalankodik, mint bármely társa - csak épp egy hatalmas rajongótábor követi, melyet gazdája hozott létre számára a Facebookon. Íme kedvenc fotóink a cuki kisállatról:

Rostás Bianka
Rostás Bianka
Kövesd az SzJGer.hu oldalt!


Az SzJGer.hu-n kiválaszthatod az ofődet, megismerheted az új "osztálytársaidat", ellenőrizheted a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, részt vehetsz a nyereményjátékokban, szaktanácsadóinkat bármilyen témában megkérdezheted és csatlakozhatsz kedvenc kludbjaidhoz is.


IRÁNY AZ SZJGER.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.