fénykép modell kígyó hüllő gyerekkor Victorias Secret Cara Delevingne gyerekkori fotó LifeNight Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne kislánykori fényképén egy hatalmas kígyó tekereg a nyaka körül, miközben egy másik hüllő trónol a fején.

Sosem látott fotót osztott meg magáról a népszerű modell, Cara Delevingne. Úgy tűnik, a sztár már kislányként is kereste a megörökítésre váró pillanatokat. A húszéves szépség évekkel ezelőtt sem riadt vissza az extrémebb helyzetektől, hiszen hatalmas vigyorral az arcán pózol két félelmetes hüllővel.

Forrás: Instagram/Cara Delevingne
Forrás: Instagram/Cara Delevingne

"Jól áll az állatminta" - fűzte hozzá viccesen a képhez Cara, aki állítólag híres a jó humoráról. Talán nem hiába szeretnek vele együtt dolgozni a legnagyobb divatmárkák: fiatal kora ellenére ugyanis már a legsikeresebb modellek között tartják számon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Kígyót melengetett a keblén Jessica Bielhttp://www.life.hu/legytrendi/20130520-jessica-biel-szineszno-tollas-ruhaja-a-cannesi-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlEz a legundorítóbb, amit a körmöddel művelhetsz! - Elképesztő manikűr kígyóbőrrelhttp://www.life.hu/szepulj/20120806-szepseg-divat-a-kigyobor-koromlakk.htmlÉlve fagyasztás, kígyóméreg, szempillabotox - A sztárok legőrültebb szépségpraktikáihttp://www.life.hu/szepulj/20111010-elve-fagyasztas-kigyomereg-szempilla-botox-a-sztarok-legorultebb-szepsegpraktikai.htmlKígyóvér, cicakaki, lézer - Így szőrteleníts!http://www.life.hu/szepulj/20110905-kigyover-cicakaki-lezer-szortelenitesi-modszerek-az-okortol-maig.html30 év után ismét pózol a szupermodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-lifenight-30-ev-utan-ismet-cimlapon-pozol-christie-brinkley-szupermodell.htmlLevágják a modell fülét, hogy ismét mosolyoghassonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130522-lifenight-levagjak-az-agyonplaszikazott-modell-fulet-hogy-vegre-visszamosolyoghasson-kislanyara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.