Örömhír! Dédnagyapa lett Ryan O'Neal. A hollywoodi színész büszkén pózolt dédunokájával, Sidney-vel. Gratulálunk!

Büszkén mosolyog nemrég született dédunokájával az ölében Ryan O'Neal. A Love Story sztárja és a pici együtt nyaraltak. A kicsi nagyon vagány: szalmakalapban és napszemüvegben feszít. Nagyon édesek együtt.

Forrás: Twitter/Ryan_O_Neal
Ryan O'Neal dédunokájával

A 72 éves színész Twitter-oldalán büszkélkedett el a család új tagjáról. Ryannél egyébként 2001-ben leukémiát állapítottak meg. A kép alapján szerencsére úgy tűnik, most boldog és egészséges.

 

Biztos, hogy készen állsz a gyerekvállalásra?http://www.life.hu/anyaskodj/20130514-biztos-hogy-keszen-allsz-a-gyerekvallalasra.html Bájos fotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanyanak-micinek-tunderi.html Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html Végre megmutatta cuki babáját a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130524-emily-deschanel-a-dr-csont-sztarja-vegre-megmutatta-tunderi-20.html Rubint Réka a negyedik gyermekével terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20130525-rubint-reka-a-negyedik-gyermekevel-varandos-schobert-norbi-egy-titokzatos.html