Lecsúszott cipzárral flörtölt a fotósokkal Clooney nője

fotó Stacy Keibler George Clooney cipzár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney barátnője az egyik legjobban öltözött nő Hollywoodban, eddig sosem vétett divatbakit. Stacy Keibler a minap nem vette észre, hogy - talán életében először - hibázott. A fotósok annál inkább.

Stacy Keibler stílusára sosem volt eddig panaszunk. A 33 éves színész-modell-pankrátor mindig tökéletesen nézett ki a vörös szőnyegen George Clooeny oldalán. Ez volt a múlt.

Northfoto
Northfoto

A sztárbarátnő ugyanis a napokban ciki bakit vétett, a róla készült fotó pedig azonnal bejárta a világot. Stacy Monacoban járva (egy piros overállt viselt, amelyből kilátszott a tangája. Mindez úgy történhetett, hogy a ruha cipzárja lecsúszott. Stacy valószínűleg nem vette észre a bakit, mert továbbra is rendületlenül flörtölt a kamerákkal. Az egészből annyi a tanulság, hogy egy olyan divatguru, mint Stacy is vét el hibákat, de amíg minket csak néhány járókelő néz meg az utcán, addig őt az egész világ megbámulja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.