fashion week kiegészítő bizsu karkötő csináld magad ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszínű műanyag karkötőket nagyon olcsón beszerezhetünk, a legtöbb fast fashion márkánál kaphatók. Most megmutatjuk, hogy ezeket a tucattermékeket hogyan formálhatjuk saját stílusunkra. Elő a nagyi hímzőfonalaival!

Az egyszínű műanyag karkötőket néhány színes hímzőfonallal könnyedén feldobhatjuk. A technika nagyon egyszerű, de időigényes, így kifejezetten türelmes olvasóinknak ajánljuk. Mi lila hímzőfonallal vontuk be a karkötőt, de használhattok több színt egymás után, vagy akár egyszerre is. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat!

Kellékek: műanyag karkötők, hímzőfonalak

Fotó: Kőrösi Hanna
Fotó: Kőrösi Hanna

Lépések:

Fotó: Kőrösi Hanna
Fotó: Kőrösi Hanna

Kössük oda a hímzőfonalat!

Fotó: Kőrösi Hanna
Fotó: Kőrösi Hanna

Kezdjük el betekerni a karkötőt!

Fotó: Kőrösi Hanna
Fotó: Kőrösi Hanna

Folytassuk ezt addig, ameddig szeretnénk. Ha csak a karkötő felét akarjuk betekerni, akkor ott kössük el a cérnát. Bizonyos befedett hossz után akár színt is válthatunk, így több színben is pompázhat a karkötő. De akár egyszerre kétféle színű cérnát összefogva is dolgozhatunk, így cirmákos hatást érhetünk el.

A kész karkötő:

Fotó: Kőrösi Hanna
Fotó: Kőrösi Hanna

Csináld magad! Telefontuning körömlakkalhttp://www.life.hu/legytrendi/20130430-csinald-magad-szines-telefontok-koromlakkal.htmlCsináld magad! Tedd egyedivé a napszemüveged!http://www.life.hu/szepulj/20130318-csinald-magad-keszits-trendi-feltuno-napszemuveget.htmlCsináld magad! Trendi medál fültisztító pálcikábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-otthon-elkeszitheto-ekszer-medal-fultisztito-palcikabol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.