Gólyahír - megérkezett az ötödik Deutsch-baba, Dániel. Az örömhírt Twitter-oldalán osztotta meg az EP-képviselő. Gratulálunk!

Twitter-oldalán osztotta meg az örömhírt Deutsch Tamás, miszerint megszületett ötödik gyermeke. A Fidesz EP-képviselője ezt a jópofa üzenetet írta ki: "Tegnap megszületett Deutsch Dániel. Gyönyörű, egészséges, pihe-puha hajasbaba! Édesanyja (64 kg, 171 cm) jól van, apukája (110 kg, 196 cm) szintúgy."

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A képviselő mostani felesége az MTK ritmikus sportgimnasztika szakosztályának vezetője - tudósít az origo. A politikusnak Dániel az ötödik gyereke. Ahogy a Life.hu is megírta, édesapja emlékére kapta ezt a nevet kisfia. Első feleségétől, Fesszel Krisztinától két fia és egy lánya született, de az első házassága idején a sportminiszteri titkárságvezetőjétől is született egy fia. A második házasságából nem lett gyerek, de közösen nevelték akkori feleségének két gyerekét.

 

Ötödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html Balhés nőt vett feleségül Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130102-deutsch-tamas-uj-felesege-lazsanyi-erika-el-van.html Édesapja emlékét őrzi Deutsch születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-deutsch-tamas-magyar-politikus-otodik-gyermeke-a-nagypapa-emleket-orzi.html Ötös ikreket vár egy nő - óriási a pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130530-egy-cseh-no-alexandra-kinova-junius-masodikan-szuli-meg-orszaga.html Dédnagyapa lett a Love Story sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130529-ryan-oneal-a-love-story-sztarja-dednagypapa-lett.html